PERSONA

VIDEO:

FOTOS:*Del 21 de Gener al 28 de Febrer de 2016*

Primera edició d’un projecte organitzat pel Casal de Joves de Sant Just Desvern que acull a joves creadors/es locals i reflexiona sobre la idea de persona des de diferents disciplines artístiques. PERSONA té com a matriu una exposició col·lectiva que tindrà lloc a dos espais de forma simultània (el Celler de Can Ginestar i la Sala d’Art del Casal de Joves) i comptarà amb diferents propostes escèniques com a activitats paral·leles.

INAUGURACIÓ Exposició col.lectiva al Celler de Can Ginestar:
Dijous 21 de gener de 19.30h a 21h.
I a les 21:30h Cal Llibreter presentarà “Carta Blanca”, de Sònia Moll Gamboa i Clara Peya. (l’aforament és limitat)

con Joaquim Brufau, Alan Fàbregas Feliu, Roger Córdoba Schwaneberg, Silvana Vogt, Sara Jacas Connell, Ariadna Peya, Miquel Ardèvol, Katerina Cladera, Böira, Marina Pujadas Farré, Arnau Cònsul Porredon, Clara Peya Rigolfas, Joan Urpinell, Alex Espi, Pepo Fix, DonAsk Nolasc, Sofía Zunino, Runchalla Harvest, Carlos Alguacil, Supapa Fernández, Inaki Barbacoa Inaki, Aleix Hc, Clara Aguilar, Sergio Herrada Ruiz, Sara Fontan, Eulalia Ayguade Farro, Alba Garcia Fijo, Clara Tena, Joana Riba, Helga Simon Molas, Didac Alcaraz, Janira Romero-Girón, Staboo Oobats y Ruben Cordoba Schwaneberg.
Etiquetas: Associació Birrot, BROT Racó Gastronòmic, Tutuguri, TensionStudio Company, Mun Films, Espai De Lliure Creació Carme Malaret, Casal de Joves de Sant Just Desvern, Onair Jazz Series, Record Produccions, Braille Corp., Cal Llibreter, Essa Punt, Estrella Damm y Les Impuxibles


Works


© Copyright 2022 by Roger Córdoba & Kotoc Produccions.
Subscribe to RSS Feed – Posts or just Comments